Camino del Norte 100&1 zgodba

100 & 1
Zadnji korak je lahko tudi prvi korak!
»Pa kaj boš počela, ko ne boš več delala?«, je vprašanje, ki me je zasledovalo skoraj na vsakem koraku mojega zadnjega leta v Baumaxu. Kljub temu, da je to zadnje leto zaznamovalo predvsem zapiranje ljubljanske trgovine, je bilo to eno najboljših let, ki sem jih preživela v tem podjetju. Nervoza in stresne situacije so stkale nova prijateljstva in kakšen dan toliko smeha, da so tekle solze.
Odgovor na zgornje vprašanje pa se je največkrat glasil: »Za prvih štirinajst dni bom spustila rolete in bom samo spala, spala, spala in spala! Ko se zbudim, bom dokončala poslovni načrt za izlete v neZNAno in končno napisala diplomsko nalogo.  Ja ..., pa šla bom na Camino.«. To zadnje je bilo dodano bolj zato, da vse skupaj ne bi zvenelo preveč brez veze.
Potem pa je prišel na vrsto še čisto zadnji  dan. V trgovini izropani že vseh spominov, je potrpežljivo na svoj trenutek čakalo zadnje slovo. Tistih nekaj kapljic solz, ki so še ostale na zalogi, je bilo tako porabljenih za slovo od četiri Luđaka. Glavne štiri krivce, da so nastale te zgodbe. Za slovo so  mi podarili bone, da si kupim čevlje za na Camino.

Zoran, Simon, Davor Hrvoje, Boštjan
HVALA!
p.s. Roža žal ni preživela spuščenih rolet!
____________________________
KONEC.
Ste že bili morda kdaj zaljubljeni v življenje?
Morda je kriv zadnji mesec in tistih nekaj dni…

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nedeljski izlet za nedeljske zaspance

Camino del Norte 100&1 zgodba / Colombres – Llanes

V dolino Tamar v spremstvu zvezd in lune