RAZSTAVA SLIKARKE BARBARE DEMŠAR




 Zaprta vrata galerije Java na ulici Maršala Tita.
Roko na srce, brez te razstave niti slučajno ne bi bilo naše Sarajevske dogodivščine. In glede na priprave, ki smo jih imele je še dobro, da smo ga sploh našle in imele kje spati.
Ampak taka/e pač sem/smo. Pa to sedaj sploh ni več važno. Po svoje ima ta nagajiva lastnost tudi svojo pozitivno stran. Brez nje bi verjetno že v Ljubljani ugotovile, da z ogledom ne bo nič in ostale bi doma.
Tako pa je bil namen našega obiska povsem jasen in vsak dan smo stale pred njenimi zaprtimi vrati. In zadnji dan smo, končno, soglasno ugotovile in potrdile, da galerija med prazniki ne dela. Z otožnostjo smo prislonile svoje nosove ob steklena vrata in vsaka je skušala najti svojo najljubšo sliko.
No, z otožnostjo nismo pretiravale. Vse vemo kje je Barbara doma in tudi večjih težav nimamo s tem, da se same povabimo k njej domov na kavo in mimogrede poškilimo še k slikam.
Sicer pa se kakšno njeno sliko,  poleg te mini razstave, ki jo postavljam v tej objavi, vedno lahko vidi tudi v ljubljanski Galeriji Hest.


Barbra Demšar na otvoritvi razstave v Sarajevu.







Foto: Barbara Demšar

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nedeljski izlet za nedeljske zaspance

Camino del Norte 100&1 zgodba / Colombres – Llanes

V dolino Tamar v spremstvu zvezd in lune