Na lovu za najboljšo gibanico: Marley & Me



"Life is short, eat dessert first!" 


 

Kaj vse lahko naredi gibanico dobro?

Odličen kuhar, dobro vino, postrežba z nasmehom, prijeten ambient  pa tudi sončen dan lahko doda nekaj sladkega.

 

Pa gremo še enkrat od začetka

 

"Projekt" odkrivanja najboljše gibanice v mestu in povsod drugje, se je malo skril za zaveso vendar se je v soboto zavesa ponovno razprla in na oder sta stopila Marley & Me. Na lep sobotni dan je pojem dobra Prekmurska gibanica dobil povsem nov pomen.

 V tekmovalnem delu

 

Je vsekakor navdušil g. Natakar, tako z nastopom pri najini mizi, kot vseh ostalih. Njegov izbor vina (polsladki dišeči traminec) je bil tako zelo dober, da je ta postal moje drugo najljubše vino. Je pa g. Natakar vsekakor postal št. 1 v očeh Laure. Zmagovalna lovorika pa kljub vsemu pripada g. Kuharju, ki je s svojo sočno in kljub soncu ne preveč sladko gibanico, absolutni zmagovalec

 

Račun kot se šika...

 

Pravijo, da tisti, ki pozna svojo kvaliteto pozna tudi svojo ceno. In ja, z lahkoto se zapiše, da svoje kvalitete niso spregledali.

 

 

Nov standard

 

V neuradnem delu (vse do te sobote) je bilo preizkušenih kar nekaj (veliko) gibanic, ki so naredile, ene bolj in druge manj, dober vtis. Ampak sedaj je postavljen nov standard in lov na NAJBOLJŠO GIBANICO je odprt!



In na lovu za novimi standardi...


Laura & Nataša















Stanje kilogramov pred...
Laura: Tam tam..........
Nataša: Nekaj malega (pre)več

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

V dolino Tamar v spremstvu zvezd in lune

Nedeljski izlet za nedeljske zaspance

Camino del Norte 100&1 zgodba / Colombres – Llanes