Na lovu za najboljšo gibanico: Marley & Me
"Life is short, eat dessert first!" |
Kaj vse lahko naredi gibanico dobro?
Odličen
kuhar, dobro vino, postrežba z nasmehom, prijeten ambient pa tudi sončen dan lahko doda nekaj sladkega.
Pa gremo še enkrat od začetka
"Projekt" odkrivanja najboljše gibanice v mestu in povsod drugje, se je malo skril za zaveso vendar se je v soboto zavesa ponovno razprla in na oder sta stopila Marley & Me. Na lep sobotni dan je pojem dobra Prekmurska gibanica dobil povsem nov pomen.
V tekmovalnem delu
Je vsekakor navdušil g. Natakar, tako z nastopom
pri najini mizi, kot vseh ostalih. Njegov izbor vina (polsladki
dišeči traminec) je bil
tako zelo dober, da je ta postal moje drugo najljubše vino. Je pa g. Natakar
vsekakor postal št. 1 v očeh Laure. Zmagovalna lovorika pa kljub vsemu pripada
g. Kuharju, ki je s svojo sočno in kljub soncu ne preveč sladko gibanico,
absolutni zmagovalec
Račun kot se šika...
Pravijo, da tisti, ki pozna svojo kvaliteto pozna tudi svojo ceno. In ja, z lahkoto se zapiše, da svoje kvalitete niso spregledali.
Nov standard
V neuradnem delu (vse do te sobote) je bilo preizkušenih kar nekaj (veliko) gibanic, ki so naredile, ene bolj in druge manj, dober vtis. Ampak sedaj je postavljen nov standard in lov na NAJBOLJŠO GIBANICO je odprt!
In na lovu za novimi standardi...
Laura & Nataša
Stanje kilogramov pred...
Laura: Tam tam..........
Nataša: Nekaj malega (pre)več
Komentarji
Objavite komentar