Na lovu za najboljšo gibanico: Zlati Dukat

 

Oprostite, presna gibanica...? To je verjetno šala.

 

Zelenjava naj ima okus po zelenjavi, sladica pa naj bo sladka, redilna, velika ter pregrešno dobra! In kaj od tega je lahko, če je presna? No, po zadnjih raziskavah (najinih) vsaj pregrešno dobra
Uf.... kako težko je bilo napisati tele zadnje besede pa, če tudi z najmanjšimi črkami.

Prepričanja

Prepričani sva, da zdrave sladice niso dobre za naju. Sva  zagriženi zagovornici tistih sladkih, velikih in redilnih pa tistih pregrešno
dobrih tudi in temu prepričanju pač (skušava) strogo slediva.

Eno gibanico na pol prosim

 "Žal ne bo šlo, zaradi prezentacije". (Panika!) "Lahko pa dve vilčki." (Olajšanje!)
Bilo bi povsem nevljudno, če bi morali na krožniku pustiti vsaka svojo polovičko. Na koncu pa je PONOS bil prevelik, da bi
naročili še eno! Vse kar sva ji lahko oporekali je bilo to, da je bila čisto ampak res čisto premajhna.


In kaj priporoča hiša?

Kava guatamala je bolj aromatična, nepalj pa bolj kompleksna in kava, ki jo je za naju izbral hišni natakar je bila  odlična (nepalj). In tako se je razkrila nova kavna postojanka. Tudi pri izbiri vina sva (sem) sledili hišnemu priporočilu. Bil je povsem po Laurinem okusu. In, ko že misliš, da je dan zaključil s presenečenji ti iz cenika pomežikne cena ;)  Priznati pa je treba, da je njihova merica vredna tega nasmeha :-)






Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

V dolino Tamar v spremstvu zvezd in lune

Nedeljski izlet za nedeljske zaspance

Camino del Norte 100&1 zgodba / Colombres – Llanes